Udskriv

Foredrag

 

 

 Drømmenes budskaber 

- at undlade at tyde sine drømme svarer til ikke at åbne sin morgenpost.

Drømme er budskaber fra ubevidste områder af personligheden...din indre vejleders stemme.Drømmene er med til at bevisatgøre ubalancer, men også oversete og fortrængte styrker og  muligheder. Både i hverdagen, i krisesituatiomer og når vi står overfor afgørrende valg, er drømmene vigtige vejvisere.

Foredraget vil omhandle hvorfor vi drømmer og hvordan man kan lære at forstå drømmenes symbolsprog. Alt sammen krydret med eksempler. Vil endvidere komme ind på hvordan mødet med drømmetydning ændrede min livsbane.

Afslutningsvis vil der blive vist hvordan man kan arbejde med drømme gennem kreativ udfoldelse.

Afholdes på Brovst bibliotek 17. sept. 2019 kl. 19-21

 

 

Bach's blomsterremedier

- hjælp til mere glæde, frihed og ro i sindet.

"Bag enhver sygdom ligger en konflikt mellem sjæl og sind" Dr. Edward Bach

Har du lyst til at høre om, hvordan Bach's blomsterremedier (eller blomstermedicin, som det også kaldes) på en enkel og nænsom måde kan afhjælpe psykiske ubalancer som f.eks. frygt, bekymringer, usikkerhed, manglende selvværd, og manglende evne til at være nærværende samt jalousi - også hos børn.

Gennem blomstermedicinen får du hjælp til at kaste lys over og opløse de personlighedstræk, der står i vejen for, at du kan leve et mere glædeligt og frit  liv i ro og nærvær.

Dr. Edward Bach (1886-1936), som var engelsk læge og forsker, erfarede gennem sit arbejde, at det er i menneskets sind, man skal finde årsagen til sygdom.

Videnskaben i dag nærmer sig den viden Bach i 20'erne fremsatte. Vi ved fra psyko-neuro-immunologien, at følelser i høj grad styrer hvordan immunsystemet og kroppen har det.

Bach havde en usædvanlig veludviklet intuition og sans for den enkelte blomst's særlige egenskab. Det bevirkede, at han fandt 38 forskellige blomster, som hver især kan afbalancere en bestemt psykisk sindsstemning.

Blomstermedicinen bliver fremstillet udfra stærkt fortyndet (1:100.000) udtræk fra blomster. Er bivirkningsfrie, og tåles også af allergikere. 

Bach's blomstermedicin bliver stadig fremstillet efter Bach's anvisninger og bruges af terapeuter og lægfolk over hele verden.

Udover hvem Bach var, og hvordan han fandt de 38 blomster, vil jeg gennemgå eksempler på hvordan blomsterremedier bruges i hverdagen samt hvordan jeg selv, som ung under kritisk sygdom, fik hjælp gennem blomsterremedierne.

Planlagte foredrag bliver annonceret her på siden.

Jeg kommer gerne og holder foredrag i foreninger eller andre forsamlinger.