Yoga at Home

Meditation eller mindfulness, som det ofte kaldes i dag, handler dybest set om at være sig selv. Være tilstede i det du mærker lige her og nu uden at dømme.
Denne nærværs træning vil gradvist gøre dig mere vågen og bevidst om dit indre liv, og om hvem du er. Det vil have indflydelse på dine evner til at træffe beslutninger og leve dit liv udfra dine dybeste potientialer, i modsætning til at leve i ubevidst tåge, uden at føle du har indflydelse på hvordan tilværelsen former sig.
Dagligdagen vil gradvist opleves mere meningsfuld gennem regelmæssig meditations praksis.

Det er ikke gennem tænkning, at du løser problemer. Man skaber problemer gennem tænkning. Som Eckard Tolle udtrykker det, så dukker løsninger netop op, når du træder ud af tankeprocessen og er stille og nærværende.

Vi vil arbejde med opmærksomhedsøvelser på chakraer, energipunkter og energistrømme på kroppen. Herved skabes aktivitet i området og blokeringer kan opløses, hvilket kan afspejles i bevidstheden  i form af tanker, stemninger og fysiske reaktioner. På den måde kan også fysiske problemers psykiske årsager blive bevidst og helet.

At mediterer i en gruppe forstærker intensiteten og evnen til at fordybe sig.

 

Nye datoer vil blive nævnt her på siden senest 1. Juli.

© 2020 af Nanna Topsøe | +45 2083632 | Brovst, Danmark